Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten in Hillegom & de Zilk weten precies hoe het bewegingsmechanisme van de mens werkt. Door de juiste prikkels te geven aan de juiste spier, zenuw of het skelet kan hij het lichaam ontlasten, herstellen en sturen.

Fysiotherapie bij Fysio de Ruiter in Hillegom & de Zilk kan je helpen wanneer je klachten ervaart aan het bewegingsapparaat. De fysiotherapeut gebruikt verschillende behandeltechnieken om jou van je klachten af te helpen. Dit kunnen bijvoorbeeld een massage, oefeningen en/of mobiliserende technieken zijn. Daarnaast kan de fysiotherapeut je advies geven over je houding, zodat je binnen de kortste keren weer kunt doen wat je graag doet. Wil jij van je klachten af en ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Hillegom & de Zilk? Neem dan contact op met Fysiotherapie Hillegom & De Zilk – Fysio de Ruiter.

Voor welke klachten is fysiotherapie in Hillegom & de Zilk geschikt?

Fysiotherapie heeft een positieve invloed op veel klachten aan het bewegingsapparaat. Bij Fysio de Ruiter in Hillegom & de Zilk kun je voor de volgende klachten terecht voor fysiotherapeutische behandelingen:

  • Rugpijn, met of zonder uitstraling naar de bil, lies of het been
  • Schouderpijn, met of zonder uitstraling naar de nek, schouderbladen, arm, hand of vingers
  • Chronische klachten, dit zijn klachten die langer dan drie maanden blijven bestaan, of regelmatig terugkeren

Het is belangrijk om op tijd in actie te komen wanneer jouw klachten niet verdwijnen, hiermee voorkom je dat de klachten chronisch worden. Herken je jezelf in deze klachten? Aarzel niet om contact op te nemen met Fysiotherapie Hillegom & De Zilk  – Fysio de Ruiter. Wij helpen je graag van jouw klachten af.

Hoe gaat de fysiotherapeut te werk?


Tijdens de eerste afspraak in Hillegom & de Zilk wordt de oorzaak van je klachten achterhaald. Dit wordt gedaan door middel van een lichamelijk onderzoek en een vraaggesprek. Nadat je klachten in kaart zijn gebracht, wordt er gekeken welke behandelmethode het beste bij jouw klacht past. Vervolgens wordt er samen met jou een persoonlijk behandelplan voor opgesteld.

Afspraak inplannen

Heb je klachten en wil je hierover meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met een van onze locaties.
Fysiotherapie Hillegom: 0252 519556 / 0252 519556
Fysiotherapie De Zilk: 0252 752802
Spoed: 06 251 89352

Heb je een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om in aanmerking te komen voor fysiotherapie in Hillegom & de Zilk bij Fysio de Ruiter. Jouw behandeling wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed en je kunt gegarandeerd binnen 24 uur bij ons terecht, ook op zaterdag!

De fysiotherapeuten van fysiotherapie Hillegom & de Zilk – Fysio de Ruiter:
  • Erik de Ruiter
  • Linda Erades