Locaties Fysio De Ruiter

Fysiotherapiepraktijk de Ruiter verleent fysiotherapie in de Bollenstreek. Met kleinschalige vestigingen in Hillegom en de Zilk, kunt u gegarandeerd binnen 24 uur bij ons terecht voor een persoonlijke aanpak binnen een veilige omgeving. Bij spoed staan wij ook in het weekend voor u klaar. Bent u minder mobiel? Dan komen wij naar u toe. Zo heeft u de beste fysiotherapie altijd in de buurt.

 

dscf7673


Fysio Hillegom

Onze Praktijk voor Fysiotherapie Hillinenweg is gelegen in de Hillegomse wijk Elsbroek. Deze praktijk straalt een huiselijke sfeer en rust uit en heeft de beschikking over een behandelkamer en grote oefenruimte met diverse apparaten. Hier geen overlast van de prikkende ogen van bronstige spierbonken, u heeft de oefenruimte helemaal voor uzelf.

Praktijk Hillinenweg
Hillinenweg 43
2182 VB Hillegom
0252 519556

 

Fysio Aarts Sport

Praktijk Aarts Sport is gesitueerd in de gelijknamige sportschool in Hillegom en daarmee de ideale locatie voor sportfysio en medische fitness. Naast een behandelruimte hebben we de beschikking over een grote fitnesszaal met veel oefenmogelijkheden daardoor kunnen we u bij Aarts helpen met het voorkomen en genezen van (sport) blessures.

Aarts Sport
Abellalaan 82
2182 XZ Hillegom
0252 – 519556

 

Fysiotherapie de Zilk

Fysiotherapiepraktijk de Zilk is gevestigd in een gerenoveerd woonhuis aan de Hafkenscheidtlaan, hierdoor voelt de praktijk huiselijk en vertrouwd aan. Deze vestiging is voorzien van een behandelruimte en grote oefenruimte, hierdoor biedt deze praktijk de mogelijkheid om 1-op-1 te behandelen en te oefenen.

Fysiotherapiepraktijk de Zilk
Hafkenscheidtlaan 1 b
2191 CD De Zilk
0252 752802