Medische Fitness de Zilk & Hillegom

Ben jij herstellende van een blessure, ziekte of ongeval? Of wil je gewoon fitter en gezonder leven? Dan is medische fitness bij Fysio de Ruiter geschikt voor jou! De training richt zich op het versterken van de spieren en het verbeteren van de conditie. Het programma is ook zeer geschikt voor chronische aandoeningen.

Wat is medische fitness in de Zilk & Hillegom?
De beste manier om jouw lichaam weer gezond in beweging te krijgen, is door te bewegen. Dit doet u samen met onze fysiotherapeut. Door middel van verschillende oefeningen, de juiste coaching en een persoonlijk trainingsprogramma wordt er gewerkt aan jouw conditie. Daarnaast is de training ook gericht op het verbeteren van de uithoudingsvermogen, fitheid, kracht, hart- en longconditie en het verlagen van het lichaamsgewicht.

Fysio, Fysiotherapie, fysiotherapeut, fysio praktijk, fysiotherapie de zilk, fysiotherapie hillegom, polis 2018, premie berekenen, zorgverzekeraars, zorgverzekering, medische fitness de Zilk

Voor welke klachten is medische fitness geschikt?

Medische fitness de Zilk & Hillegom is niet alleen geschikt voor het verbeteren van je conditie, maar kan ook gebruikt worden wanneer je klachten ervaart aan het bewegingsapparaat. Voorbeelden van klachten die Fysiotherapie, Hillegom & De Zilk – Fysio de Ruiter met medische fitness behandelt zijn:

  • Rugklachten met of zonder uitstraling naar de bil, lies, of het been
  • Nekklachten, met of zonder uitstraling naar de schouderbladen, schouder, arm, hand, vingers of hoofd.
  • Revalidatie van een hernia
  • Revalidatie na een ziekte of operatie
  • Lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door jouw werk, stress of spanning

Medische fitness werkt erg ontspannend en zorgt voor meer zelfvertrouwen, verbetering van het humeur, stressbeheersing en self-management.

Hoe gaat de fysiotherapeut te werk tijdens de medische fitness de Zilk & Hillegom?

medische fitness de Zilk

Tijdens de eerste afspraken worden jouw klachten, wensen en doelen in kaart gebracht. Dit wordt gedaan door middel van een lichamelijk onderzoek en een vraaggesprek. Op basis van deze gegevens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Medische fitness kan ook gebruikt worden als aanvulling op andere behandeltechnieken.

Afspraak inplannen

Heb je klachten en wil je hierover meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met een van onze locaties.
Medische fitness Hillegom: 0252 519556 / 0252 519556
Medische fitness De Zilk: 0252 752802
Spoed: 06 251 89352

Heb je een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om in aanmerking te komen voor verschillende fysiotherapie behandelingen. Jouw behandeling wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed en je kunt gegarandeerd binnen 24 uur bij ons terecht, ook op zaterdag!

Onze fysiotherapeuten:
  • Erik de Ruiter
  • Linda Erades