Mindfulness Therapie

Te veel stress? Dan kan Mindfulness Therapie de oplossing bieden!

 

Fysio, Fysio Amsterdam, Fysio de Zilk, Fysio Hillegom, fysiotherapie, fysiotherapie de zilk, fysiotherapie amsterdam, fysiotherapie hillegom, mindfulness therapie, mindfulness therapie amsterdam, mindfulness therapie de zilk, mindfulness therapie hillegom


Heb jij veel last van stress? Dan kan Mindfulness Therapie hier enorm veel baat bij hebben. Deze training richt zich vooral op het reduceren van stress. De belangrijkste onderdelen uit iedere training is het concentreren op de ademhaling en het lichaams-bewustzijn. 

De training helpt goed bij chronische pijn zoals onder andere artrose, stress, angststoornissen, depressie, burn-outklachten en fibromyalgie.

Alle behandelingen worden een-op-een uitgevoerd en duren ongeveer 4 tot 6 weken. Daarnaast geven de behandelingen gegarandeerd goed resultaat! Het resultaat dat je uit deze trainingen zult halen, is het leren omgaan met je klachten en daarnaast ook balansherstel in het lichaam en geest. Alle trainingen worden een op een uitgevoerd met een daarvoor opgeleide en gespecialiseerde therapeut.

Heb jij in je dagelijks leven vaak last van psychosomatische klachten zoals stress, angstaanvallen, depressie of een burn-out? Dan ben je bij Fysio de Ruiter – Fysiotherapie Hillegom / Fysiotherapie de Zilk / Fysiotherapie Amsterdam aan het juiste adres. Daarnaast is mindfulness therapie ook effectief bewezen bij klachten zoals artrose en fibromyalgie.

Afspraak inplannen voor mindfulness therapie

Heb je klachten en wil je hierover meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met een van onze locaties.
Fysiotherapie Hillegom: 0252 519556 / 0252 519556
Fysiotherapie De Zilk: 0252 752802
Fysiotherapie Amsterdam: 0643218874 / 0207726470
Spoed: 06 251 89352

Wil je op de hoogte blijven van het laatste praktijknieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Vul onderstaand contactformulier in om je aan te melden of om contact met ons op te nemen!