Geen tijd voor de fysio? wij coachen ook op afstand!

Heb je klachten, maar door jouw drukke agenda geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij bieden namelijk coaching op afstand aan. Op deze manier wordt je op afstand bewust gemaakt van je gezondheid, leefstijl en de (mogelijke) gevolgen daarvan.

Dick: “Ik heb de cursus tot leefstijlcoach gevolgd omdat de e-healthmodule goed past in het moderne leven; veel activiteiten vinden hedendaags toch al plaats vanachter de PC en door onregelmatige werktijden en drukke agenda’s lukt het mensen vaak niet om naar de fysiotherapeut te gaan.

Juist door deze e-healthmodule kan ik mensen coachen op afstand, zodat zij met weinig beschikbare tijd toch hun gezondheid kunnen verbeteren! Voor de eerste afspraak dienen patiënten naar de praktijk te komen en daarna worden zij op afstand (online) gecoacht.

Op dit moment werken we vooral met instructievideo’s en oefeningen via WhatsApp en YouTube.”

Heb je (langdurige) klachten, veel stress of ben je oververmoeid maar heb je geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan? Dan biedt coaching op afstand de oplossing voor jou! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *