Fysiotherapie Hillegom – Fysio de Ruiter Aarts Sport

 

Heeft u lichamelijke klachten? Heeft u een (sport)blessure opgelopen of wilt u deze juist voorkomen? Wilt u iets doen aan uw conditie? Of wilt u sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut? Jong en oud, iedereen is welkom bij Fysiotherapie Hillegom – Fysio de Ruiter Aarts Sport. Voor iedere klachten hebben wij in Hillegom een gespecialiseerde fysiotherapeut klaar staan!

 

Praktijk Aarts Sport is gesitueerd in de gelijknamige sportschool in Hillegom en daarmee de ideale locatie voor sportfysio en medische fitness. Naast een behandelruimte hebben we de beschikking over een grote fitnesszaal met veel oefenmogelijkheden daardoor kunnen we u bij Aarts helpen met het voorkomen en genezen van (sport) blessures.

 

Bij Fysiotherapie Hillegom – Fysio de Ruiter Aarts Sport bieden wij onder andere fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Daarnaast kunt u op deze locatie ook terecht voor:

U kunt onder andere voor de volgende aandoeningen terecht bij Fysiotherapie Hillegom – Fysio de Ruiter Aarts Sport:

 

Het is ook mogelijk om aan huis behandeld te worden! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bent u met de fiets of auto? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om auto’s in de daarvoor bestemde vakken te parkeren en fietsen in het rek te plaatsen. Bij voorbaat dank!

 

Openingstijden:
Maandag 07:00 – 20:00
Dinsdag 07:00 – 20:00
Woensdag 07:00 – 20:00
Donderdag 07:00 – 20:00
Vrijdag 07:00 – 20:00

Wilt u langskomen op ons inloopspreekuur? Graag aanmelden bij de balie.

Inloopspreekuur Fysiotherapie de Zilk: iedere dinsdag 18:30-19:30
Inloopspreekuur Fysiotherapie Hillegom – Aarts sport: iedere donderdag 18:30-19:30 

       

De deuren van onze fysiotherapiepraktijken staan altijd voor u open. Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek om te zien wat de fysiotherapeut voor u kan betekenen. Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier als u wilt dat wij contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen, zie daarvoor bovenstaande contactgegevens. Bij Fysio De Ruiter kunt u gegarandeerd binnen 24 uur terecht, ook buiten kantooruren.

 

Fysiotherapie Hillegom en Fysiotherapie de Zilk spoedgevallen
Schiet het onverwachts in de rug tijdens een voetbalwedstrijd? Kunt u niet slapen van de acute pijn in uw nek? Ook in het weekend staan we voor u klaar. Bel voor spoed naar 0625189352.